Menno Kroon Amsterdam

English
Facebook
Like us

Adres

Menno Kroon Concept Store
Cornelis Schuytstraat 11
1071 JC Amsterdam-Zuid
T +31 (0)20 6791950
I www.mennokroon.nl
E: winkel@mennokroon.nl

Geopend: 9 - 18 uur ma. t/m za.

WELKOM

Prille liefde, verrukking, het onvermijdelijke afscheid. Elk boeket van Menno Kroon geeft betekenis aan een bijzonder moment. Excentrieke kleurcomposities van verse bloemen in een verleidelijke geurentaal. Om nooit te vergeten.

TULPOMANIA 2010

TULPOMANIA 2010

Landscape Architect Ronald van der Hilst ontwierp voor Menno Kroon dit spectaculaire tulpenveld ter gelegenheid van Tulpomania in Cothen.


..vanaf de weg keek je uit over de schitterende tuin met 140.000 tulpen, en de naam van de expositie luidde poëtisch: “Jointly dusting of the Tulip!”. Wat was het mooi! Nog ieder jaar komen een aantal witte tulpen omhoog en herinneren ons aan een overweldigend Tulpomania feest in 2010...

Exposé #01: Portret Master Florist Menno Kroon

“Bloemen hebben een ziel, soms hoor je ze fluisteren”

"Eén mooie bloem kan meer zeggen dan een groot boeket. Het gaat om de finesse. Dat geeft aan elk boeket een oorspronkelijk verhaal. Natuurkracht."

DEDON

DEDON

DEDON OUTDOOR FURNITURE

“The only style of tomorrow is freedom”  Philippe starck
(collectie PLAY voor DEDON)

Dedon groeide uit tot het eerste echte wereldwijde outdoormerk, met een reputatie voor onovertroffen kwaliteit en design. Wij verkopen de gehele collectie van Dedon! Informeer in onze Concept Store of mail naar info@mennokroon.nl