Menno Kroon Amsterdam

English
Facebook
Like us

Adres

Menno Kroon Concept Store
Cornelis Schuytstraat 11
1071 JC Amsterdam-Zuid
T +31 (0)20 6791950
I www.mennokroon.nl
E: winkel@mennokroon.nl

Geopend: 9 - 18 uur ma. t/m za.

WELKOM

Prille liefde, verrukking, het onvermijdelijke afscheid. Elk boeket van Menno Kroon geeft betekenis aan een bijzonder moment. Excentrieke kleurcomposities van verse bloemen in een verleidelijke geurentaal. Om nooit te vergeten.

PIOENROOS

PIOENROOS

Als je de lente in je bol hebt en de zomer lonkt...

Mei en juni; dat zijn echt dé maanden van de pioenroos. Ze is nu overal volop verkrijgbaar. Deze prachtige bloeier heeft altijd de lente in haar bol. Dus verlang je naar de warmte van de zon; met de pioenroos in je huis maak je een mooi begin!

KLEUR & VORM
Wie valt voor de charmes van de pioenroos heeft geluk; er zijn wel duizend soorten pioenrozen verkrijgbaar, in allerlei vormen en kleuren. Keuze genoeg dus! Zo zijn ze er bijvoorbeeld met een enkele rij bloemblaadjes, met half dubbele of dubbele bloemen. Ook qua kleur kun je je hart ophalen; de pioen is er in zonnig geel, romantisch wit, zacht roze of vurig rood. Welke vorm en kleur pioenroos spreekt jou het meeste aan?

HERKOMST
Hier in Europa genieten we al sinds 1784 van alle pracht en praal van de pioenroos. In China waren ze daarvoor al van haar onder de indruk. Daar werd de pioen niet alleen voor haar bloemen, maar vooral voor haar wortels geteeld. Deze zouden volgens de Chinezen namelijk een koortsverlagende en bloedstelpende werking hebben.
(bron:mooiwatbloemendoen.nl)

Exposé #01: Portret Master Florist Menno Kroon

“Bloemen hebben een ziel, soms hoor je ze fluisteren”

"Eén mooie bloem kan meer zeggen dan een groot boeket. Het gaat om de finesse. Dat geeft aan elk boeket een oorspronkelijk verhaal. Natuurkracht."

DEDON

DEDON

DEDON OUTDOOR FURNITURE

“The only style of tomorrow is freedom”  Philippe starck
(collectie PLAY voor DEDON)

Dedon groeide uit tot het eerste echte wereldwijde outdoormerk, met een reputatie voor onovertroffen kwaliteit en design. Wij verkopen de gehele collectie van Dedon! Informeer in onze Concept Store of mail naar info@mennokroon.nl