Menno Kroon Amsterdam

English
Facebook
Like us

Adres

Menno Kroon Concept Store
Cornelis Schuytstraat 11
1071 JC Amsterdam-Zuid
T +31 (0)20 6791950
I www.mennokroon.nl
E: winkel@mennokroon.nl

Geopend: 9 - 18 uur ma. t/m za.

WELKOM

Prille liefde, verrukking, het onvermijdelijke afscheid. Elk boeket van Menno Kroon geeft betekenis aan een bijzonder moment. Excentrieke kleurcomposities van verse bloemen in een verleidelijke geurentaal. Om nooit te vergeten.

PIOENROOS

PIOENROOS

Mei en juni; dat zijn echt dé maanden van de pioenroos. Ze is nu overal volop verkrijgbaar. Deze prachtige bloeier heeft altijd de lente in haar bol. Dus verlang je naar de warmte van de zon; met de pioenroos in je huis maak je een mooi begin!

HERKOMST
Hier in Europa genieten we al sinds 1784 van alle pracht en praal van de pioenroos. In China waren ze daarvoor al van haar onder de indruk. Daar werd de pioen niet alleen voor haar bloemen, maar vooral voor haar wortels geteeld. Deze zouden volgens de Chinezen namelijk een koortsverlagende en bloedstelpende werking hebben.
(bron:mooiwatbloemendoen.nl)
Stel je eigen droomservies samen!

Stel je eigen droomservies samen!

Prachtige borden met een echt goud randje, familiewapen of je initialen. Hoe bijzonder! Alle handmade.

Anouk Kramer maakt sinds 1992 bijzonder keramiek. Zij woont en werkt in Nederland. Traditioneel ambacht is haar inspiratie, ambacht in alle vormen, waaronder keramiek, tekenen en schilderen. Al Anouk haar werken zijn voor praktisch gebruik.

De gebruiksvoorwerpen van Anouk, borden, schaaltjes en soepkommen, zijn geweldig te combineren met onze collectie van Wonki Ware. Ook kunnen wij adviseren voor glaswerk en bestek.

WONKI WARE SOUTH AFRICA

WONKI WARE SOUTH AFRICA

We sell in our shop the fantastic collection of Wonki Ware Ceramics!

Wonki Ware is a product that got developed purely by chance. It was born from a collective energy of 3 people whose excitement and enthusiasm were boundless. The vibrant, warm spirit of Africa is clearly visible in this beautiful pottery and we thank the potters and South Africans for their enthusiasm and love for what they make.

Exposé #01: Portret Master Florist Menno Kroon

“Bloemen hebben een ziel, soms hoor je ze fluisteren”

"Eén mooie bloem kan meer zeggen dan een groot boeket. Het gaat om de finesse. Dat geeft aan elk boeket een oorspronkelijk verhaal. Natuurkracht."

DEDON

DEDON

DEDON OUTDOOR FURNITURE

Dedon groeide uit tot het eerste echte wereldwijde outdoormerk, met een reputatie voor onovertroffen kwaliteit en design. Wij verkopen de gehele collectie van Dedon! Informeer in onze Concept Store of mail naar info@mennokroon.nl

DEDON lounge offers plenty of room for good friends and memorable conversations. Clean lines accent this basic modular concept allowing individual units to be configured to form unlimited shapes and variations.
OUTDOOR FURNITURE