Menno Kroon Amsterdam

English
Facebook
Like us

Welkom

Prille liefde, verrukking, het onvermijdelijke afscheid. Elk boeket van Menno Kroon geeft betekenis aan een bijzonder moment. Excentrieke kleurcomposities van verse bloemen in een verleidelijke geurentaal. Om nooit te vergeten.
MAART 2014

MAART 2014

TEFAF staat internationaal bekend als een van ’s werelds meest toonaangevende kunstbeurzen en vindt dit jaar plaats van vrijdag 14-zondag 23 maart 2014. Samen willen we een ode brengen aan de combinatie van kunst en authentieke, originele interieurs. In dit programma zijn kennis, inspiratie en kleinschalig, persoonlijk contact de sleutelwoorden. ‘Designers’ Eye, Fresh perspectives’. Betreft een reeks masterclasses & rondleidingen over TEFAF, gegeven door vooraanstaande interior designers. Residence heeft voor dit programma 12 vooraanstaande interior designers geselecteerd uit binnen- en buitenland waaronder Menno Kroon.

www.residence.nl

“Bloemen hebben een ziel, soms hoor je ze fluisteren”

Inspiratiehuis in Cothen

Inspiratiehuis in Cothen

“Stijl is waardering voor een onderscheidende kwaliteit”

Kunst en woonaccessoires geven een woning een eigen karakter. Menno Kroon ordent, herschikt en collectioneert. Een vaste interieur- en kunstcurator die garandeert dat artistieke aanwinsten en souvenirs de samenhang van het interieur versterken.