Menno Kroon Amsterdam

English
Facebook
Like us

Adres

Menno Kroon Cothen
Kapelleweg 1b,
3945 LA Cothen
T +31 (0)343 531 713
I www.mennokroon.nl
info@mennokroon.nl

Cothen

Productintroducties, walking dinners of break-out sessies. Ze vragen om de perfecte locatie, een plek die hoofd en hart inspireert. Overtuigend, toegankelijk en gastvrij. Op  het bloemenlandgoed van Menno Kroon in Cothen is ontspannen presteren de standaard. Een goed bereikbare oase, met alle faciliteiten.    

Kom verder en ontdek het bloemenlandgoed van Menno Kroon in Cothen.

Organise your (business) event at Menno Kroon Private Venue!

Events
Ruimte(n)
Food
Menno Kroon Private Venue; 'A well kept secret'
Vanaf de snelweg rij je de stilte in. Even vraag je je af; rijd ik wel goed? Maar dan realiseer je je dat deze landerijen, fruitboomgaarden en stilte niet eens zo ver van de stad ligt. Cothen is met zijn ligging aan de Kromme Rijn van oudsher een pittoresk boerendorp.
Kijk in de keuken.
Vergaderen, een huwelijksreceptie of een ‘ronde tafel bijeenkomst’. Het landgoed van Menno Kroon in Cothen geeft cachet aan kleine en grote evenementen. Ingericht met een schitterende oranjerie en expositieruimtes. Op nog geen kwartier rijden van Utrecht.
Rust, energie en creativiteit. Een goed interieur is een levend schilderij. Het vertelt het verhaal van je leven. In reissouvenirs, kinderfoto’s en kunstvoorkeuren. MENNO KROON COTHEN, interior design verbindt deze werelden en zorgt voor een tijdloos, modern ontwerp. Welcome home.

“Zakendoen, dineren en feesten op je eigen bloemenlandgoed”

House of inspiration
Interior Design: eigenzinnige interieurs.

Nieuwsgierig geworden?

Wij denken graag met u mee voor de invulling van een geslaagd zakelijk of onvergetelijk prive evenement op onze locatie!
Voor meer informatie +31 (0)343 - 53 17 13 of per email info@mennokroon.nl